ויטמין בי 12 וברזל בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/03/2020 | 13:13 | מאת: א

בבדיקות דם ראיתי ויטמין b12 נמוך (160) וגם ברזל יחסית נמוך ותמיד היה נמוך.. (50) הרופא הביא לי תוספים אבל לא אמר כמה זמן לקחת אותם.. חודש-חודשיים? לתמיד? איך זה עובד?.. וחשבתי שאולי ברזל אני אקח את הכמות הרצויה (למשל חודש חודשיים כל יום) ואז אקח רק בימי מחזור כי זה משפיע עליי אני מרגישה חולשה ובכללי עייפות תודה

שלום וברכה, את הברזל לוקחים פעם ביום עם האוכל אך שעתיים רחוק ממוצרי חלב וביצים. את בויטמין בי 12 לוקחים בבוקר לפני האוכל למציצה מתחת ללשון. חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי משך הטיפול, הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה