קבלת נכות נפשית בדיעבד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/11/2018 | 12:24 | מאת: אפרת

שלום רב, עברתי טראומה בעבודה (התעללות ופיטורין מזויפים של מנהל קנאי בטענה של "צמצום כ"א) שבעקבותיה נוצר לי נזק נפשי. היו 3 שנים של הימנעות מראיונות עבודה ונשארתי בבית לבד. איבדתי אמון באנשים והיה לי מעין שיתוק מקצועי. כלכלית נשענתי על חסכונות, עבדתי קצת כעצמאית ונתמכתי ע"י ההורים. בתק' הזו היתה לי התקרבות לדת, עברתי התקף פסיכוזה דתי ובעקבותיו אובחנתי עם חרדה פלוס ocd וקיבלתי כדורים. רק היום, שנה וחצי עם הכדורים, אני מחזירה לעצמי את הביטחון העצמי וחוזרת לעולם בהדרגתיות. לא היה לי מושג על נושא זכויות רפואיות. שאלתי היא האם ניתן לתבוע משהו בדיעבד מאותה חברה או מהרשויות. אני עדיין לא 100 אחוז אבל משתפרת.

צריך לקבל יותר פרטים גם על האירוע וגם על מצבך. תוכלי לצור איתי קשר במיל [email protected] וננסה להתקדם משם.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד