נכות וזכויות בביטוח לאומי.

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/10/2018 | 14:54 | מאת: אריה

שלום רב. אני עם קולוסטומי כבר 3 שנים עקב מחלת קרוהן. כולל 3 ניתוחים בגב. ניתוח בקע דו צדדי (עוד 2 בקעים)לא טופלו.ניתוח בברך שמאל,לפניי כחודשיים חחוברתי למערכת הזנה תוך ורידית למשך14 שעות. 2200 תכולת שקית עם הנחיות לא לאכול כלום. עד לפניי כחודשיים עוד עבדתי במשרה מלאה בתור שף בבסיס מ. הגבול. אשמח לדעת מה זכויותי בביטוח לאומי. כיום.אני מוכר כ 91 אחוז משוקלל. ללא קצבה.

שלום יש לך בהחלט זכויות מאחר ואתה בחור צעיר אני מציע לך להתייעץ עם מומחה בתחום על מנת לא לפספס מכלל הזכויות המגיעות לך.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד