לפרוסקופיה אבחנתית לברור אי פריון

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/07/2012 | 16:15 | מאת: רינת

שלום, יש בידי ביטוח בריאות קו הכסף של חברת הפניקס. הגשתי בקשה לתביעה לניתוח לפרוסקופיה אבחנתית לשם בירור מצב אי פריון. חברת הביטוח דחתה את התביעה מהסיבות: סייג בסעיף 4.5 אשר לפיו: " המבטח לא יהיה אחראי ולא ישלם תגמולי ביטוח על פי פוליסה זו בגין מקרה ביטוח הקשור במישרין או בעקיפין ו/או הנובע מ: הריון ו/או לידה". וכן ,קיים סייג בסעיף 4.11 אשר לפיו: " המבטח לא יהיה אחראי ולא ישלם תגמולי ביטוח על פי פוליסה זו בגין מקרה ביטוח הקשור במישרין או בעקיפין ו/או הנובע מ: אי פוריות, אין אונות, עיקור מרצון, הפלה מלאכותית ותוצאותיה שבוצעה מסיבות נפשיות ו/או סוציאליות....." יש לציין שאין מדובר על תקופת האכשרה או על החרגה. בכוונתי להגיש ערעור על החלטה זו. אני יודעת שהרופאים שמבצעים ניתוחים מסוג זה מבצעים אותם דרך ביטוחי הבריאות הפרטיים לרבות חברת הפניקס. מסוכן הביטוח נאמר לי שכל ביטוחי הבריאות אינם מכסים נושאים הקשורים להריון ולידה. האם מישהו יכול לעשות לי סדר בכל הבלגן הזה? האם יש מקום להגשת עירעור? בתודה מראש וסליחה על אורך השאלה

נורא פשוט, הפוליסה לא מכסה טיפולים שקשורים בפריון הניתוח שעברת מטרתו בירור בעיית אי פריון המסקנה - הניתוח אינו מכוסה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד