כאבים במפרק הירך ,שאלה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/09/2011 | 12:54 | מאת: דור

דר' נכבד,אני בן 54,לפני כ10 שנים נחבלתי בתאונה חזיתית קשה,פגיעת ראש,דימום תוך מוחי גדול,פגיעות צוואר וגב, לאחרונה מזה כחודש וחצי כאבים במפרק הירך מצד ימין עם הקרנה לעכוז ולרגל,ניסיון לפתוח את הרגליים למצב פיסוק כאב חד ,קיבלתי אתופן למשך 10 ימים אולם ללא שיפור, שאלתי,איזה סוג צילום עלי לעבור ? האם רנטגן רגיל מספיק?

12/09/2011 | 09:48 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדור שלום לאחר הבדיקה צריך לעיין בצילום. הצילום המבוקש אצל רוב האורתופדים הנו צילום אגן AP וצילום מפרק הירך AP ואקסילרי. לעיתים צריכים צילומים נוספים אך ההחלטה הנה לאחר הבדיקה בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים