ברך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

21/08/2011 | 23:08 | מאת: יובל

שלום למומחים! לפני כשנתים רצתי על מסלול הליכה חשמלי כאשר היה לי כאב בברך שמאל כ5 ק"מ לפני כן הייתי רץ כ 10 ק"מ במישור. התחיל לי כאב בקידמת הברך פניתי לאורטופד כללי והוא טען שלדעתו ישנה דלקת והסחוס נפגע, המליץ על ברכיה ואירוקסיה, לאחר מכן פניתי לאורטופד מומחה בברך לבדיקתו לא היה ממצא , הפנה אותו ל mri שהיה תקין פיזותרפיה משמע תרגילי חיזוק שרירים ביצעתי הייתה קצת הקלה,חזרתי למומחה הברך והוא אמר לי שאין יותר מה לעשות מבחינתו , לפני 8 חודשים הלכתי לכירופרקט הוא ביצע השוואה בארוכי הרגלים ומצא הבדל לכן ביצעתי כמה חודשים את התרגיל שהוא נתן לי , זה עזר ועכשין הכאב קיים בעמידה במקום, אני לא מבין למה לא מבצעים סדרה של בדיקות מעמיקות כמו שאני רואה באתר יוטיוב על מנת למצוא את מקור הכאב ולטפל בו,מה ששמתי לב בבדיקה שלי שיש לי בקידמת ברך שמאל לעומת ברך ימין, בפטלה של הברך שתי אצבעות מתחת לאליפסה הפטלה בליטה שלא קיימת בהשוואה לברך ימין , מבקש את עזרתכם לבדיקה או ההערכה לברך המצב מציק וכרגע אני בתחושה של אי נוחות, אודה על תשובה בברכה יובל

25/08/2011 | 12:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה העניין פשוט: אתה צריך רופא אחר, רופא שלא מכיר אותך אך עוסק בתחום זה, לחוות דעת רפואית נוספת בברכה ד. גרינטל

25/08/2011 | 15:48 | מאת: יובל

תודה על התשובה!

מנהל פורום החלפות מפרקים