החלפת ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

13/08/2011 | 04:02 | מאת: meri

כיצד מחליטים מה עדיף ניתוח רגיל או ברך בהתאמה אישית - signature איך יודעים איזה שתל הכי טוב, איזו שיטה עדיפה?

15/08/2011 | 08:49 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למרי שלום וברכה נפלת לעובי הקורה של השאלות הכי בוערות בתחום החלפות מפרקים. ישנה סדרת משתלים מהדרגה הראשונה בהם משמשים בכל העולם ובארץ. כל משתל מיוצר עם מחשבה מאחורי ועם מוניטין. כאשר ישנה התקדמות מסוימת שיש לה משמעות היא מאומצת על ידי כל אחד ואחד מיצרני המשתלים שהרי כולם רוצים בהצלחה. הרופאים מזניחים כל משתל שנמצא פחות טוב מאחרים. בשורה התחתונה, עד היום אין משתל אחד מאלו שמשתמשים בהם בארץ שהוכח שהוא יותר טוב מאחרים...... בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים