יקנעם מושבה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/06/2011 | 13:22 | מאת: שרון ג

שאלה מעט מורכבת .חמי עבר ניתוח להחלפת מפרק לפני כחודש ,מספר ימים לאחר הניתוח הוא עבר 3 התקפי אפילפסיה (בעיה חדשה לחלוטין ) , בעקבות בדיקות שנערכו הוחלט על ניתוח קרוטיס, היום הוא יומיים אחרי הניתוח נראה מצוין , את הקסרלטו הרופאים הורידו והוא מקבל היום פלויקס בנוסף לדפלפט ושאר תרופות . האם ההחלטה להוריד את הקסרלטו נכונה לדעתך ? האם התרופות מתנגשות אחת בשנייה ?(ברצוני לציין שהטיפול בבית החולים יוצא מן הכלל ואין בשאלות שלי להעלות אי שביעות)תודה מראש שרון

23/06/2011 | 14:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה נושא של מדללי דם מסוגים שונים ומתי לתת כל אחד והאם אחד מכסה את תחום היעילות של השני הנו נושא השייך למומחיות ספציפית של המטולוגים. כך שאין אנו בפורום זה יכולים לענות. ככלל, כאשר יש שאלה ספציפית לגבי טיפול או פרוצדורה והתאמתם לאדם זה או אחר הדרך הנבונה הנה להתייעץ עם בעל המקצוע אבל פנים מול פנים ולא בצורה אנונימית באינטרנט בברכה ד.גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים