ברך ימין אחרי פציעת סקי

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/04/2011 | 20:12 | מאת: שרון

שלום, עברתי תאונה בסקי ב2 איבחונים אמרו לי כי קרעתי רצועה שמאל וצולבת קדמית +סחוס. עשיתי MRI פענוח בקרוב מה שלא ברור לי מדוע אני לא מסוגלת לכופף את הברך מעבר ל90 מעלות שגם שם יש לי לחץ עברו כבר 6 שבועות מהפציעה...

10/04/2011 | 14:37 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה "מדוע אי אפשר לכופף את הברך" זו בדיוק השאלה ששואלים בסיכום תהליך רפואי של אנמנזה, בדיקה, עיון בבדיקות הדמיה. אף פורום לא יכול להיות תחליף לבדיקתו של אותו רופא. (אף הרופא לא היה בטוח דיו, תעיד על כך העובדה שהזמין MRI לצורך אשרור האבחנות) בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים