החלפת מפרק ברך ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/02/2011 | 21:02 | מאת: שמואל

בן 66 לפני 3 שנים בצעתי את הנ"ל. אין ספק כי חיי השתנו ללא הכר (ללא כדורים וכאבים) שאלותי : 1.אני עדין חש את המערכת המושתלת העובדת,בעיקר בקימה מישיבה , עליה וירידה במדרגות . ומרגיש היטב את הפיקה. 2. לצערי אני בעל עודף משקל. 3. אני אכן בבקורת שנתית של המנתח. 4. האם התאור הנ"ל מצביע על סבירות של המערכת או יש מקום לחזור למנתח לברור ? 3. האם זה סב

08/02/2011 | 10:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשמואל שלום וברכה. ננסה לענות לנקודה נקודה המצב כפי שאתה מציג: אני עדין חש את המערכת המושתלת העובדת,בעיקר בקימה מישיבה , עליה וירידה במדרגות ומרגיש היטב את הפיקה.לצערי אני בעל עודף משקל.אני שאלה: האם התאור הנ"ל מצביע על סבירות של המערכת או יש מקום לחזור למנתח לברור? תשובה: התאור שאתה מתאר בהחלט סביר לאחר ניתוח החלפת ברך. מצד שני חשוב לוודא זאת על ידי ביקורת אצל המנתח כולל צילומי רנטגן כדי לאמת ולוודא שאכן הדבר סביר. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים