מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/01/2011 | 11:38 | מאת: גיל

שלום רב, לפני כעשור אובחנתי כסובל משחיקת סחוס במפרק ירך ונזקים ניווניים קשים שם. עם זאת לא סבלתי מכאבים חזקים. לאחרונה חלה החמרה בכאבים עד כדי צורך בהשבתה מפעילות (זמנית אני מקווה) הייתי רוצה להיוועץ בנקודות הבאות: 1. האם תרופות NSAIDS משפיעות גם לאחר סיום לקיחתן? בינתיים ניתנה לי כזו תרופה ואכן יש הקלה בכאבים - אולם התרופה נלקחת רק ל 10 ימים. מה קורה אחרי כן? למיטב הבנתי התרופות הללו הן בעלות תופעות לוואי ולכן אסור לקחתן לתקופות ארוכות. 2. אני פעיל מאוד ספורטיבית (אופניים) והייתי רוצה להישאר כזה... מה ניתן לעשות? האם ישנם ניתוחים שמאפשרים לחזור לפעילות מלאה (קראתי על השתלות מפרק מתכת, resurfacing, ארטרוסקופיה, הזרקות סטרואידים לפרק) או שכל הניתוחים גורמים למגבלות - טווח תנועה, כוח וכו' 3. איך מגיעים אליכם לייעוץ פרטני? תודה גיל

18/01/2011 | 11:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לגיל שלום ככלל, בתנאים מסוימים ניתן לקחת תרופות מעבר לעשרה ימים. אלא שצריך להבין אז מה המשמעות של נטילת תרופה לתקופות ארוכות יותר ולהזהר בהתאם. קיימים משתלים בעלי תכונות של שחיקה נמוכה בהם אנו משתמשים בגילים צעירים איך מגיעים? פשוט מתקשרים למרפאה האורתופדית רמב"ם לדודו 04-8541565 בשעות הבוקר ותוך מספר ימים אפשר לראות אותך בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים