החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/11/2010 | 14:50 | מאת: יוסי

אני סובל מדלקת פרקים חריפה התרופות כבר לא עוזרים.יש לי כאבים בשתי הברכיים במיוחד הברך השמאלית נורא כואבת הייתי אצל רופא מתמחה לברכיים הוא המליץ על החלפת המפרק הברך.עשיתי צילום לברכיים ורופא .שפנעח את הצילום כתב איין כלום בברכיים.אורטופד ממליץ על החלפה .ורופא שפהנחע כותב איין כלום . מה עושים .אני מטופל ברמבם במחלקת רומוטלוגיה. אייך אני מגיע אליכם לבדיקה יותר מעמיקה ומה לעשות

23/11/2010 | 08:31 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליוסי שלום ממכתבך עולה כי הנך מטופל במחלקה הראומטולוגית של בית החולים רמב"ם. אתה בבית. לכן הנך מוזמן למרפאתנו לבדיקה והערכה בעניין המטריד אותך תודה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים