החלפת מפרק ברך ואחוזי נכות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/11/2010 | 11:56 | מאת: גלעד

שלום וברכה ברצוני לדעת האם החלפת מפרק ברך מעלה או מורידה את אחוזי הנכות לאחר שרופא שבית המשפט מינה לצורך קביעת אחוזי הנכות קבע כי יש לי 30% נכות קבועים בברך הפגועה. תודה.

18/11/2010 | 11:29 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה חשוב ליידע את קוראי הפורום שאין אנו עוסקים בענייני אחוזי נכות כפי שכתבנו רבות, כל הליך רפואי כולל את ספור החולה, בדיקה, עיון בהדמיה. הדבר מאד רלוונטי גם למסקנות של נכות וכל ייעוץ ספציפי בתחום יהיה לא רלוונטי בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים