שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/10/2010 | 21:35 | מאת: haim-z

אני בן 54 אחרי שחזור רצועה ACL כאבים לא פוסקים בצד הפנימי של הברך. הצילומים מראים שאין סחוס בין הירך לשוק בצד הפנימי. אים ניתוח פולשני זעיר יעזור? ולכמה זמן?

18/10/2010 | 15:36 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לחיים שלום צריך להפריד בין שני עניינים א. איזה ניתוח יש לבצע ? ב. באיזו שיטה לבצע את הניתוח. במילים 'זער פולשני' מתכוונים לדרך בה מבוצע הניתוח. אלא שאתה עדיין לא סגור בעניין סוג הניתוח שצריך לבצע. בדרך כלל במקרים אלו שוקלים החלפת ברך. באם ישנה חוסר יציבות קיים ספק אם ניתן לבצע ניתוח לשינוי ציר או ניתוח של החלפה חלקית של הברך. השיקולים רבים, דורשים עיון מדוקדק ומפורט בהצלחה

מנהל פורום החלפות מפרקים