דורבנים בשני העקבים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/08/2010 | 08:53 | מאת: aviwalla20

שלום.לפני מעל שנה חשתי בכאבים עזים בשני עקבי הרגל. בצילומים ראו דורבנים. קבלתי טיפולי פיזיותרפיה שלא עזרו.אח"כ זריקה אחת קורטיזון לכל עקב אשר עזרה לכ-3 חדשים. שוב אני מרגיש בכאבים. מבקש לדעת מה המלצתך להמשך טיפול? הוצע לי טיפול דיקור/או גלי הלם . תודה מראש אברהם

17/08/2010 | 13:58 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלומות ההמלצה הראשונה השניה השלישית והרביעית ואפילו החמישית הנה: ל ה י ב ד ק שנית, לראות מה הסיבות לכאבים ולעשות חושבים לגבי הטיפול הבא בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים