כאבים במפרך ירך רגל ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/03/2010 | 21:13 | מאת: יוכי

הנני בת 61 בריאה,אבל לוקחת כדורים להורדת כולסטרול, וסובלת מאוטופוריאוזיס בחוליות המותניןת התחתונות. אי לכך אני מתעמלת בשיטת פילאטיס פעמיים בשבוע. לאחרונה התחילו כאבים במפרק רגל ימין בייחוד בזמן קימה מישיבה. שאלתי היא באם המשך פעילותי זו יכולה להחמיר את המצב או שמא המשך הפעילות דוקא מתבקשת. אימי עברה לאחרונה ניתוח להחלפת מפרק ירך ומכאן חרדתי.אודה מאד בקבלת תשובה

18/03/2010 | 08:45 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה ניתן להבין ממכתבך שישנם כאבים במפרק הירך לאחר ניתוח של החלפה. הדבר הדרוש הנו פשוט: צריך להיבדק על ידי אורתופד!!! בברכת חג שמח ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים