החלפה חוזרת

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/03/2010 | 17:50 | מאת: מפרקים

שלום אני בת 42 סובלת ממחלת פרקים אני אחרי החלפת ברכיים וברך שמאל אחרי ריוזיה אני גם אחרי החלפה שלמה של מפרקי הירך המצב כיום של מפרק ירך אחרי 14 שנה מתחיל התרופפות הבנתי שאני צריכה לעבור ריוזיה וגם השתלת עצם אם אפשר בבקשה להסביר מה זה השתלת עצם ומהיכן לוקחים את העצם תודה רבה רבה

09/03/2010 | 13:35 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר ישנה התרופפות וצריך ניתוח ישנן שיטות שונות. לעיתים צריך שתל עצם ולעיתים לא צריך. שתל יכול להלקח מבנק עצם ויכול להלקח גם מגוף החולה באזורים שבהם ישנו עודף מסוים בעצם. אלא שהפרמטר הכי חשוב הנה הדרך בה המנתח חושב שההצלחה הכי טובה תתקבל. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים