blood test for anti-ccp

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/12/2009 | 09:36 | מאת: יהודית

good day to all of you i'm 60 my tests are rf-62 ana-0.29 crp<0.5 ck-112 ss-a/b negative al other blood test are ok the doctor sent me to make anti-ccp test sometimes i have pains what will give this test? thanks

11/01/2010 | 07:46 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליהודית שלום שאלתך הנה בתחום הראומטולוגיה אך בקצרה מדובר בבדיקת דם שמזהה סוג מסויים של נוגדנים בגוף המאפיינים מצבים של דלקת מפרקים שגרונית. במילים אחרות בדיקת דם מאד ספציפית שעוזרת לאבחון דלקת מפרקים שגרונית בברכה ד. גרינטל

11/01/2010 | 08:57 | מאת: יהודית

תודה רבה לד"ר

מנהל פורום החלפות מפרקים