לאחר ניתוח החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/12/2009 | 23:39 | מאת: מעיין

שלום רב, לפני כ5 חודשים אבי עבר ניתוח להחלפת מפרק הירך. מאז הניתוח הוא סובל מכאבים רבים; באיזור המפרק באגן, ואף במורד הירך. תוצאות בדיקות הדם מעידות על שקיעת דם של 50, וCPK של 5.5. אבי קיבל כבר 3 פעמים זריקות סטרואידים, ולוקח משכחי כאבים, אך ללא הטבה. אשמח לקבל השערה למקור הבעיה. אילו טיפולים או תרופות יש לבצע בשביל לשפר את המצב? כיצד ניתן להקל על הכאב? בתודה מראש, מעיין

21/12/2009 | 07:12 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למעיין שלום אחת הבעיות הקשות ביותר הנה ההתייחסות לכאבים לאחר החלפת מפרק. אותה תמונה קלינית עשויה להתקבל במצב תקין או במצב בעייתי. לכן הוא צריך להבדק שנית. מצד שני ניתן להבין שהיה כבר שלש פעמים בביקורת ועדיין כאבים.... לכן צריך חוות דעת שניה אצל מומחה העוסק בתחום המפרקים או בתחום מפרקים כואבים לאחר ניתוח כדי לברר את הבעיה בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים