כאבים לאחר החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

13/12/2009 | 16:52 | מאת: אסתר

החלפת מפרק ברך נעשתה לפני 8 שנים. מהיום הראשון היו כאבים.נסבלים אבל לא נוח ולא נעים.השנה המצב הגיע לאי יכולת ללכת יותר מ 200 מטר. הבדיקות שנעשו אינן מוכיחות דלקת. הרופאים אינם יודעים את סיבת הכאב. הומלץ לפנות למומחה. היש אחד כזה? תודה מראש.

17/12/2009 | 10:28 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאסתר שלום אחד הדברים הקשים ביותר הנו להבין מדוע כואבת ברך לאחר ניתוח של החלפת מפרק. גם כאשר מזהים גורם ומבצעים ניתוח לתיקון הבעיה יש חלק מהמקרים שבהם הניתוח לא משפיע על הבעיה וכאב ממשיך. הנכון לעשות הנו לבקש חוות דעת נוספת ויותר. בכל מרכז רפואי יש מנתח אחד או יותר העוסקים בניתוח של החלפת מפרק חוזרת. אליהם רצוי לפנות בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים