הוצאת ברגים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/10/2009 | 09:34 | מאת: טיטי

שלום רב, לפני 5 שבועות הוצאו ברגים לאחר שנה וחצי של ניתוח שבר תת-ראשי של הפמור. זאת עקב כאבים. שאלתי היא: כמה זמן ההחלמה לאחר ניתוח זה?? אומנם אני הולכת אך ישנם כאבים עםמ הקרנה לברך כל הזמן, האם התופעה נורמלי? האם עדיף לקחת ETOPAN או נקסין במקום אופטלגין? הכאבים יותר חזקים בלילה. אודה מאוד על תשובתך המהירה. בברכת שבת שלום

19/10/2009 | 07:00 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר מוציאים ברגים מחמת כאבים במפרק קיימות שתי אפשרויות א. אם הברגים אכן גרמו לכאב, הכאב בהדרגה ייעלם ב. אם הברגים לא גרמו לכאב הכאב יישר. כך שקודם כל יש להמתין לתקופה לראות אם הכאב חולף ואז התשובה ברורה. אם לא חולף יש לבצע הערכה מחדש: לבדוק, לעיין בצילומים, יתכן הדמיה וכדומה. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים