כאבים חזקים מאוד

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/09/2009 | 22:12 | מאת: שירן

ד"ר שלום. בת 36 לאחר ניתוח בפרק הירך,(בעיקבות שבר שנגרם מנפילה)כחודש לאחר ניתוח. בניתוח השבר קובע ע"י מסמר וברגים. השאלה שלי היא האם או כמה זמן, זה נחשב נורמלי לסבול מכאבי תופת? הכאב תופס כמעט את כל הרגל מהמפסעה ומטה. עדיין מתהלכת בעזרת הליכון, אך הדבר המתריד ביותר הוא עוצמת הכאב שכמעט לא פוסקת, למרות כל משככי הכאבים.

07/09/2009 | 10:40 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה קורה לא אחת אנשים סובלים מכאב ממושך לאחר ניתוח במפרק הירך מסיבות שונות, תמיד במקרים אלו צריך לבצע את כל הנדרש כדי לשלול תהליך זהומי. כמוכן, צריך תמיד לחשוב על סיבות נוספות לכאב. ככלל, כאבים ממקור של מפרק הירך אינם עוברים בדרך כלל את הברך. במקרים שהכאב גולש לכוון כף הרגל יש לשקול ולחשוב אם הכאב נובע מסיבות אחרות ולא דוקא ממפרק הירך. בכבוד רב ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים