כאבים בירך ובאגן

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/09/2009 | 17:51 | מאת: פאני

שלום שמי פאני בת 44 סובלת מC.D.H מגיל קטן בעברי שלושה ניתוחים למדתי לחיות עם המגבלה והכאב הייתי אצל כמה אורתופדים אשר לא המליצו בשלב זה על ניתוח להחלפת ירך רק פיזיותרפיה בשנים האחרונות קשה לי מאוד מתפקדת בכוח לפני שנה נפלתי ונחבלתי קשות בירך הפגועה(ימין)בצילום נרשם:התבהרות באזור טרוקנטר וירך למטה באזור הירך קיימת התעבות וסקלרוזה" מאז יש לי כאבים רבים "קליקים" שגורמים לי לפעמים למעוד אני מרגישה קשיון ברגל והגבלה הצליעה החמירה לי קודם עוד "התרגלתי"להליכה עכשיו אני ממש מרגישה את ההטיה של הגוף אנא אם תוכלו לומר לי מהו הממצא בצילום (לי נאמר שזה לא כל כך נורא..אחלה תשובה) מה עלי לעשות איכות חיי נפגמת בכל יום שעובר האים לשקול ניתוח ? או שוב לפנות לרופא שיבין את מצבי. תודה רבה לכם אשמח לתשובתכם

07/09/2009 | 10:37 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לפאני שלום לכאורה, מכתבך שואל לגבי פרשנות לצילום. אלא שללא עיון בצילום אין אפשרות לדעת על מה מדובר. הדבר מורכב ומסובך מידי ולכן ללא עיון בצילום קיים קושי רב במתן תשובה. מעבר לכך נראה לי שהנכון הוא חוות דעת נוספת. התייעצות עם מומחה שתענה על עניינים אלו. גם מרפאתנו ברמב"ם פתוחה ונשמח לתת שרות. בכבוד רב ד. גרינטל

29/09/2009 | 12:59 | מאת: רחל

אני אמנם צעירה ממך, 27, אבל סובלת מאותה בעיה. מומחה בהדסה הר הצופים הפנה אותי לניתוח בחו"ל שאינו החלפת מפרק. הקופה השתתפה במימון הניתוח, שמבטיח יותר תוצאות לאורך זמן. יכול להיות ששוה לך לבדוק אתופציה הזו לגבייך למרות שגילך גבולי. אשמח לעזור. אני במייל: [email protected]

מנהל פורום החלפות מפרקים