כאבים 9 חודשים לאחר החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

02/09/2009 | 20:26 | מאת: אמי

ד"ר שלום!לאחר הניתוח החלמתי מהר ו-7 חודשים הרגשתי מצוין.לפני חודשיים חזרו הכאבים כמו לפני הניתוח עם הגבלה בטיפוס מדרגות ואפילו הליכה רגילה.בביקורת אצל המנתח הוא המליץ על מנוחה עם חשש לדלקת בשריר.בצעתי צילום + בדיקות דם ובביקורת השניה לאחר 6 שבועות, המנתח מצא שהשתל זז כ-3 ממ.(בהשוואת הצילום הנוכחי עם הצילום לאחר הניתוח). המנתח המליץ למשך 6 שבועות לא לדרוך על הרגל וללכת עם קביים בתקווה שהעניין יסתדר.הנני בת 63 והושתל לי שתל הכי קצר שקיים.נא הערותיך לגבי סיכוי שזה יסתדר או שאני אצטרך לעשות עוד פעם את הניתוח.

06/09/2009 | 07:02 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה חשוב ביותר במקרים אלו לשלול זהום וזאת על ידי בדיקות דם, על ידי מפוי מתאים. אכן לעיתים אין ברירה אלא (במקרים של התרופפות) לחזור על הניתוח...... בהצלחה ד"ר גרינטל

06/09/2009 | 23:23 | מאת: אמי

שלום לך ותודה על התשובהת ,בדיקות דם שללו זהום, האם יש עוד בדיקות עבור זהום ? האם זה יכול להיות קשור עם שתלים של שניים, מה ההבדל בין שתל שזז או התרופפות, האם יש דרגות שונות של התרופפות? אם צריך לחזור על ניתוח זה דחוף, אם אני דוחה זה משנה, מריעה את מצבי, האם אני חיבת לעבור את הניתוח אצל אותו רופא, זה יתרון או לא משנה, פעם הראשונה עשיתי במדיקל סנטר, עכשין אני לא רוצה לחזור לשם, אלא במערכת הציבורית,מה דעתך, תודה מראש , אמי

מנהל פורום החלפות מפרקים