מפרק שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/04/2009 | 19:30 | מאת: אלי

שלום רב לפני כשנה אובחנה אצלי בצקת לשדית במפרק ימין שלטענת כל המומחים אין לה איבחון(למה יש לי את זה)ואין לה ריפוי אלה ריפוי טיבעי של הגוף,לאחר 4 חודשים בMRI חוזר הבצקת נסוגה לחלוטין אולם הכאבים המשיכו. כעת לאחר שיפור קל ברגל ימין הופיע כאב עצום ברגל שמאל בבדיקת מיפוי עצמות נאמר לי כי ישנה קליטה מוגברת פרק שמאל,בולט בתנוחה קדמית באזור ראש הירך יכול להתאים לטראומה או אוסקולר נקרוזיס ראש הירך משמאל. הינכם יכולים לאמר לי "מה יש לי" למה הגוף שלי ניתקף בדברים אלו? ואם יש פיתרון למצב העגום שאליו ניקלעתי. אודה לכם על תשובתכים.

26/04/2009 | 14:28 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאלי שלום קודם כל התנצלותי על איחור בתשובה עקב שהות בכנס רפואי אורתופדי בנושא החלפות מפרקים. כאשר אתה שואל "מדוע הגוף שלי נתקף בדברים אלו?" אין תשובה של ממש. לעיתים ישנם מצבים רפואיים הקשורים ל AVN בשכיחות יתר ועל זה ניתן לענות לרופא שמכיר אותך ויודע אם מי מהמצבים האלו קיים אצלך. מדאיגה יותר העובדה שהכאבים במפרק ירך (?, לא ציינת במפורש) ימין לא חלפו וחשוב לצלם ולוודא שלא הופיע תהליך נוון והרס המפרק המביא לכאב. בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים