ניתוח ברכיים לנער בן 17 - מורפיום או אפידורל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/07/2008 | 18:46 | מאת: MIRIT

שלום רב, אחייני עומד לעבור ניתוח מורכב מאוד של שניוי מנח הברך-ומטה (השוק). המרדים נפגש עם אחייני ואימו והבהיר כי בשל אורכו של הניתוח יש לבחור בין מתן מורפיום במהלך הניתוח , או אפידורל - כמו כן, הוסבר להם על הסיכוינים הכרוכים במורפיום, שאלתי : מה רצוי או נהוג לרוב לתת במהלך ניתוחים ארוכים מסוג זה. אודה תשובתך, בברכה, מירית.

07/07/2008 | 07:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה הרדמה וכל הכרוך בכך הנה תחת אחריותו במלוא מובן המילה של המרדים. האחריות כל כך כבדה שאנו בדרך כלל מקשיבים לו היות ולו יש את ההכשרה והכלים להחליט. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים