החלפת מפרק ברך ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

28/11/2007 | 17:59 | מאת: שמואל כליל

ד"ר גרינטל הנכבד ברשותך בידי שאלה המציקה לי מאוד. 1. יום - יומיים לאחר הניתוח הנ"ל ( בוצע באסותא ) חשתי בכף רגלי הימנית תחושה של עור כפול /קשה ולפעמים גם תחושה של זרמים משונים. 2. שאלתי את המנתח ותשובתו כי אינו יודע את הסיבה ,ומקווה שיעבור. - וכך היתה התשובה בבקורי אצלו , והמליץ לבצע EMG. 3. כיום 5 שבועות לאחר הניתוח ודבר לא השתנה , האם ידועה לך על תופעה זו ,ואכיר לך תודה כיצד להתייחס לזה .

02/12/2007 | 08:55 | מאת: שמואל כליל

ד"ר גרינטל נכבדי , בבדיקתי לתשובתך החשובה לי מאוד ,ראיתי כי לא נענת, ואחרים אחריה נענו ,לכן אודה לך שנית על התיחסותך .ואוסיף כי ההטרדה העיקרית הינה בלילה ,ובמשך היום מציק מעט.

04/12/2007 | 07:13 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשמואל שלום לצערי לא ראיתי את שאלתך ועל כן התשובה המאוחרת. מנקודת ראותו של מנתח אחר התשובה אפשרית לאחר בדיקה פיזיקלית והבנת הסיבה לתהליך שמציק לך. לצערי הדבר אינו אפשרי דרך האינטרנט כך שאין אפשרות לאשש או לשקול שנית את שקורה. בברכה ד"ר גרינטל

04/12/2007 | 07:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשמואל שלום התשובה רצופה בהמשך בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים