החלפת מפרק ברך ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/11/2007 | 12:25 | מאת: שמואל כליל

נכבדי ד"ר גרינטל, 1. לאחר לבטים ארוכים לפני כשלושה וחצי שבועות בצעתי את הניתוח הנ"ל.( בן 62 ). ובהצלחה מלאה , וגם בבקורי האחרון אצל המנתח הגעתי לכפוף ויישור ע"פ דרישתו. 2. לא העלתי על דעתי כי תקופת ההחלמה ,והפזיוטרפיה המבוצעת בביתי תהיה כה קשה, ולהלן שאלותי : 2.1 מה החשיבות המיוחדת בפזיוטרפיה הכואבת ,מאחר ואנוכי מתעצל לבצעה לבד? 2.2 לאחר הליכה של דקות הפזיוטרפיסטית מבקשת ממני לנוח, והיא אכן צודקת כי אני חש מותש , מדוע זה כך ? 2.3 האם אין כל מניעה לקבל בעתיד טפולים אלטרנטביים ( דקור וכ"ו) במקומות שונים בגוף למעט באיזורהברך ? 2.4 האם לפני טפולי שיניים יש לדווח על הניתוח שבוצע , ומדוע ? 2.5 ברצוני לחזור משרדי במהירות האפשרית , האם לדעתך תוך חודש וחצי זה יהיה אפשרי ? או רצוי למשוך לחודשיים. בתודה מראש על העידוד והתשובות.

20/11/2007 | 11:04 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשמואל שלום אנו שמחים על הצלחת הניתוח. השאלות שהעלת הנם בדיוק אותם שאלות שהמנתח שלך הוא היחידי שיכול לענות בצורה מדויקת ומחייבת. כל אדם אחר שלא מכיר, לא בדק, לא יודע מה היה בניתוח, עשוי לענות באופן כללי לגבי המטופלים שהוא מכיר בדרך כלל אך נמנעת ממנו האפשרות לדייק. לכן כדי למנוע 'עצת אחיתופל' חשוב לשאול את המנתח בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים