החלפת ברך והחלמה והתוצאות לאחר מכן

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/11/2007 | 14:09 | מאת: אהרון וקסמן

עברתי כ7 ניתוחים בברך ימין שהניתוח אחרון היה החלפת ברך הניתוח נעשה בבית חולים שיבה תל השומר בתאריך 11.09.06 ומאז אני לא מתפקד עם הרגל בכלל היא כואבת לי עברתי טיפולים פיזיוטרפים כ32 טיפולים ועוד טיפול פיזיוטרפי בבריכה גם כ28 טיפולים.והברך ממשיכה לכאוב עדיין בביקורת בביח חולים בפעם אחרונה הרופא אמר לי שאם הכאבים ימשיכו הוא ישכול להוציא את התחולה מהברך ולקבע לי אותה לתמיד איני מוכן לזאת מפני שאני עדיין צעיר אני בן 61 הבקשך באם תוכל ליעץ לי מה לעשות. בתודה מראש

11/11/2007 | 07:12 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאהרון איחולי שבוע טוב. לניתוח להחלפת הברך הוכחה הצלחה טובה בקבוצת מטופלים מבוגרים עם ניוון בברך כאשר אצל רובם מדובר בניתוח ראשון בברך זו, וזאת לאחר תקופת כאב ניכרת וכשלון של טפול שמרני. כאשר אנו מישמים את הניתוח אצל קבוצות אחרות של מטופלים ההצלחה יורדת. המנתחים שלך בתל השומר הנם מהטובים במדינה ובעצם בדרך זו הבטחת מלכתחילה את מכסימום הסיכוי להצלחת הניתוח. קשה לדעת מה הסיכוי להחלמה ולהפסקת הכאב במצב כזה. ההצעה שהביאו בפניך המנתחים מקובלת בכל העולם כפתרון למצב שבו החלפת ברך לא מצליחה. לכן בעצם מעבר לשיחה והבנה עם המנתחים שלך דרך נוספת להתקדם הנה לקבל חוות דעת נוספת ממנתח ברך שעוסק בניתוחי החלפות מפרקים חוזרות ולראות מה דעתו בעניין זה. בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים