כאב בצד בירך צד ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/06/2020 | 12:50 | מאת: ישראל

שלום בשנות הארבעים כמה ימים שיש לי כאב בירך בצד ימין הכאב הוא בצד החיצוני. לא קיבלתי מכה ולא עשיתי תנועה חריגה. אין הגבלה בתנועה, אבל יש כאב בתנועה בעיקר וגם בישיבה (בעמידה קצת). מה זה יכול להיות? האם צריך להיבדק או לחכות כמה ימים ולראות אם משתפר או מחמיר? והאם ניתן לעשות הליכות יומיות (אני עושה הליכה של שעה כמה פעמים בשבוע) אף שקצת כואב או שזה בעייתי? תודה

שלום לך , אם מדובר בחלק עליון של הירך או בחלק תחתון בירך ככל הנראה מדובר בדלקת בגידים או במה שנקרא בורסה. בד"כ עובר תוך מספר ימים. בהעדר שיפור יש לפנות לבדיקת אורתופד. בברכה, ד"ר גרייב

24/06/2020 | 14:38 | מאת: ישראל

הכאב הוא באזור של מפרק הירך (צידי הישבן) בצד הימין חיצוני. האם זה מתאים למה שהרופא תיאר? תודה

מנהל פורום החלפות מפרקים