כאבים לאחר ניתוח להחלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/01/2020 | 11:36 | מאת: איילת

אמא שלי עברה ניתוח להחלפת מפרק ברך לפני חודשיים וסובלת מכאבים קשים בעיקר בשעות הערב. מתלוננת על ברך מאובנת שמגבילה אותה בתנועה. מתעוררת באמצע הלילה מכאב חזק. אציין שהכיפוף שלה מעולה והיא מתרגלת לפי הספר את כל הנדרש והמנתח שבע רצון מההתקדמות. נוטלת אופטלגין 50 טיפות אופטלגין בוקר ולילה. מה עלינו לעשות ?

סליחה על האיחור בתגובה . ניתוח ברך הינו ניתוח כואב למספר חודשים מהניתוח ולעיתים השיקום איטי יותר. אשמח אם תפרטי מה המצב עכשיו כי כנראה סביר שיהיה שיפור. בברכה דר׳ גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים