כאבים והגבלה בתנועה אחרי ניתוח עם רובוט

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/12/2019 | 17:22 | מאת: אידי

שלום, האם הגיוני כי חודש וחצי אחרי ניתוח החלפת ברך עם רובוט אני ימשיך לסבול מכאבים כל היום והגבלה בתנועה שקשה יותר מזו שהייתה לי קודם? עושה פיזיותרפיה אך גם הפיזיותרפיסט אומר שהיה מצפה כבר לתנועה טובה יותר. התחושה שלי שהמנתח שעשה את הניתוח מורח אותי וגם ככה אי אפשר לדבר איתו אלא רק עם מזכירתו. אמרו לי כי יש ניסיון רב עם הרובוט וכעת התברר לי שבוצעו מקרים בודדים בלבד ואני כנראה נפלתי בפח והייתי שפן ניסיון. האם יש עילה לתביעה? למה לצפות?

שלום רב, הניתוח באמצעות רובוט אינו גושם לפחות כאבים לאחר הניתוח או למהלך ניתוח פחות גדול . המטרה של הרובוט הינה להגיע לדיוק מירבי בחיתוך של העצמות. לא צפוי תהליך שיקומי פחות קשה עם רובוט מאשר בלי רובוט. ללא קשר אין ספק שהמנתח צריך להיות בקשר איתך. ולתת מענה לשאלות. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים