ניתוח החלפת מיפרק ברך לפני כ12 שנה החמרת מצב

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/10/2019 | 11:13 | מאת: אביבה

לאחר החלפה מלאה של מיפרק הברך לפני כ12 שנה. לאחרונה מרגישה שינויים בברך המתבטאים בחריקות בעת כיפוף הברך, כאבים לאחר הליכה של כ150 מטר וכבדות מוזרה בברך. בעת ישיבה או הליכה קצרה אין כאבים. האם הסימנים הנ"ל מעידים שעבר זמנו של המיפרק המושתל? או שניתן למשוך את המצב עוד כמה שנים ללא גרימת נזק בלתי הפיך לעצמות . מה תהליך של החלפת ברך חוזרת ומה הסיכויים להצלחה כמו בפעם הראשונה

שלום לך. הסימפטומים בפני עצמם אינם מעידים על בעיה בשתל או על זה שאין בעיה. יש צורך בביצוע צילום , בדיקתך והשוואה לצילומים קודמים לצורך הערכה כזאת. בברכה, דר׳ גרייב

09/10/2019 | 12:30 | מאת: אביבה

תודה בעד התשובה המהירה. האם ניתן לבדוק ללא צילום קודם , שנעשה לפני כ 13 שנה וכנראה שלא ניתן לאתרו

מנהל פורום החלפות מפרקים