ניתוח החלפת מפרק הירך בשל גידול סרטני

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/02/2014 | 01:31 | מאת: שרה

האם הטכניקה הניתוחית בניתוח החלפת מפרק הירך בשל גידול מסוג כונדרוסרקומה דרגה ראשונית בגג האצטבולום , זהה לניתוח להחלפת מפרק הירך (THR). האם ניתוחיים אונקו' - אורטופדים דורשים הכשרה והתייחסות מיוחדים של המנתח ותהליך השיקום. אשמח מאד לקבל את המלצתך למנתח/מרכז רפואי לביצוע ניתוח מסוג זה.

23/06/2014 | 09:49 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרה שלום אין לאף רופא וגם לא לי, יכולת ומנדט לשפוט עבודה של רופא אחר, אם לחיוב ואם לשלילה. ככלל, לכל רופא יש תחומים בהם הוא מצליח יותר, לכל רופא יש אי הצלחות, לכל רופא עשויים להיות סיבוכים, ולכן עלינו להשאר צנועים, ולהמנע באופן כללי ובודאי באתר מהמלצות בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים