ניתוח החלפת ברך בתאריך 30/10/17

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

05/12/2017 | 16:27 | מאת: ורד

בתאריך 30/10/17 עברתי ניתוח החלפת מפרק ברך. בינתיים הפצע הניתוחי לא נראה טוב, נראה כאילו בשני מקומות לא נסגר כמו שצריך ויש הפרשות קלות מאוד ואודם. אני מטופלת דרך יחידת שקד שיקום בייתי. מה עלי לעשות ? רק בתאריך 18/12 יש לי ביקורת ובמחלקה לא עונים לי כדי להקדים את התור.

שלום ורד. מדובר בבעיה מאוד ספיציפית ולכן יש צורך בבדיקת הרופא המנתח. אם אינך משיגה אותו אז תפני לרופא המשפחה שיבדוק אותך ויחליט אם יש צורך בהפנייה דחופה למיון או שלא מדובר בבעיה דחופה. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים