רקמות רכות פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

18/09/2017 | 10:11 | מאת: גיל

אימי בת 84 הופנתה לבדיקת אולטרסאונד עקב נפיחות ברגליים וכאבים תוצאות הבדיקה : באספקט ap מימין הודגמה תפיחות רקמה רכה באורך 1.3 ס"מ עם בליגינג עם טישטוש גבולות. באספקט השמאלי- אותו ממצא ללא בליגינג. מהם פשר הממצאים? האם אולי עדות לדלקת? מהו הטיפול המומלץ? תודה

שלום לך, אני מניח שהתכוונו לרשום BULGING שפירושה התבלטות. "נראה כפו בלון קטן". לא ברור מהתשובה מהם הממצאים . הכל תלוי בממצאים הקלינים בבדיקה פיזיקלית וכן בצילום הרנגן ובדיקות המעבדה במקרה הנ"ל. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים