בעיית השמנה ודיאטה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/05/2013 | 16:36 | מאת: דניאל פורן

גלית אלדרוטי שלום! אני רווק בן 64, גובהי 1.83,שוקל כמאה ק"ג ויש לי בעייה שאני מבקש את עזרתך! ככלל אני לא שמן בכל הגוף, רק שיש לי כבר הרבה שנים, כרס שמנה ותופחת. יש לי תאבון בריא ואני אוכל הרבה, ובעיקר כל יום בשר ופחמימות! אני די מקפיד לאכול כמה שיותר דברים אוכל אורגני, וגם לא אורגני. אני די מקפיד לאכול אוכל דל שומן ברוב הדברים, אוכל מידי פעם במסעדות ואוהב לאכול בעקר פיצות, סבייח, סנדויץ תוניסאי,וחומוס עם פול ופיתה.אני מקפיד ללכת ברגל מרחקים גדולים, כל יום ואני עושה התעמלות אירובית כל בוקר במשך שעה, הכרס התופח מאוד מפריע לי ואני משתוקק ורוצה להוריד אותו,תסבירי לי בבקשה על מה אני צריך להקפיד יותר,אחוזי השומן או הקלוריות באוכל? בתודה מראש! דניאל פורן! נייד:054-5585898

05/05/2013 | 17:45 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך דניאל, אכן כרס תפוחה יכולה להפריע אף בתפקוד היומיומי (למשל,קושי בשריכת נעליים וכו').אין לי ספק שהקפדה על תפריט המכיל מכסת קלוריות פחותה מזו שאתה אוכל היום תסייע לך רבות. לשאלתך לגבי הרכב התפריט, אני ממליצה על תפריט מאוזן עם כל אבות המזון (חלבונים, פחמימות ושומן). באופן טבעי כשאנו צורכים פחות שומן התפריט יכיל פחות קלוריות. יש להגביל את אחוז השומן ל-30% מקסימום. לשם כך הינך זקוק לייעוץ מקצועי. אמליץ לך לפנותץלדיאטנית קלינית בקופ"ח. אני מזמינה אותך גם להכיר את השיטה שלנו, להלן קישור לאתר: http://www.dieta-club.co.il/ אצלנו תיפגש אחת לשבוע עם קבוצת תמיכה בה יושבים אנשים המתמודדים עם קשיים כשלך, ומנחה שבעצמה ירדה במשקל אצלנו ושומרת עליו כבר שנים. תוכנית האכילה שלנו שפויה ובריאה. אוכלים כל 3 שעות, 6 ארוחו תביום ופעם בשבוע תאכל מהמטעמים שתיארת בפנייתך. בחר לך את קבוצת התמיכה באזור מגוריך, בוא למפגש הכרות ללא התחייבות ובסופו תחליט אם להרשם או לא. פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה