תזונה לא נכונה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/04/2013 | 20:06 | מאת: looking4diet

גלית שלום, אני סובל מהשמנת יתר, אני מנסה לרזות אך ללא הצלח בעיקר מהסיבה שאני לא מצליח להתאים לי דיאטה מסודרת ולבנות אורח חיים קולינרי בריא. היום שלי מתחיל בשעה 11 בבוקר, ומסתיים בשעה 2 בלילה. המצב הוא שארוחת הבוקר הינה כבר ארוחת צהריים. לאחר מכן, הזמן היחידי שאני יכול לאכול בו הוא בין 5-6 בערב. בסביבות השעה 1 בלילה אני מגיע לביתי, דיי רעב, ואני אוכל שוב. לסיכום, אני אוכל בשעות לא נכונות, ארוחות מהירות, ולפעמים אף משמינות. אני יודע שדיאטה נכונה כוללת מספר רב של ארוחות קטנות ובטח שלא אחרי 8 בערב, אך האם יש דיאטה היכולה להתאים לי? תודה.

17/04/2013 | 11:42 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך, ראשית, עליי לומר כי יש תקווה! אנו בדיאטהקלאב מאמינים כי לכל אורח חיים ניתן להתאים תפריט. אכן, צדקת, מומלץ לאכול מספר ארוחות ביום, כל 3 שעות, ולא הכל בבית אחת. אבל, בהחלט אין שעות בהן אוכלים ושעו תבהן לא אוכלים. אצלנו בקבוצות משתתפים גם אנשים העובדים במשמרות, כגון אחיות, חיילים וכו', ויורדים הפלא במשקל. אין זה נכון להתאים את אורח החיים לדיאטה. יש להתאים תפריט לאורח החיים שלך. כמובן שזה כרוך בשינוי חשובה כלפי אכילה ואוכל, היערכות ותכנון האכילה ולא אכילה ספונטנית. לצערי, הרזייה נכונה לא תתאפשר בלי אלה. אני מזמינה אותך להתרשם מהשיטה שלנו. להלן קישור לאתר: http://www.dieta-club.co.il/. אנא בחר את הקבוצה המתאימה לך באזור מגוריך. בוא למפגש הכרות ללא התחייבות ובסופו תחליט האם הינך מצטרף או לא. פרטים מלאים תוכל לקבל ב: 1-800-601601. בהצלחה רבה!

18/04/2013 | 18:47 | מאת: דרומית בארץ

שלום לכם, זה עבורי בניה של אורח חיים לכל הזמן, לא מבצע בלבד!! תודה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה