דיאטת חלבונים- תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/04/2013 | 09:37 | מאת: שרון

שלום רב,  אתמול התחלתי דיאטת חלבונים.  אכן אני מקפיד לא לאכול פחמימות למעט בננה אחת ביום.  אתמול החלה לי תופעה מוזרה של עקצוץ מתחת לעפעף.  היום זה שוב קרה לי ובנוסף, אם אני לא מדמיין, עקצוצים בכל מיני אזורים נוספים בגוף בנוסף לעין.  שאלתי האם יכול להיות שזה נובע מדיאטת החלבונים?

01/05/2013 | 17:04 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום שרון, לא ידוע לי קשר בין דיאטת חלבונים לתופעה המתוארת, אך בהחלט אוכל לומר לך כי דיאטה כזו לאורך זמן איננה מומלצת מבחינה בריאותית כיוון שמסכנת את הכליות בעודף חלבון. כדאי לעשות תוכנית הרזייה בריאה בהנחיית איש מקצוע כדיאטנית קלינית. בהצלחה!

10/11/2013 | 09:57 | מאת: נגה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה