טבליות מומלצות לדיאטה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/04/2013 | 10:02 | מאת: אלי

היי שמי אלי, לפני מס' ימים הגיעה למייל שלי פרסומת לגלולות בשם garcinia cambogia.הפרסומת הייתה מלוות בכתבה מצולמת ב - cnn על היכולת של הכמוסות לבצע שינוי מהיר במשקל ללא שינוי של הרגליי האכילה, וללא ביצוע תרגילי כושר כל שהם. אני מבקש לשאול מה אתם יודעים על הכמוסות האלה? ומה ההמלצה שלך?

02/04/2013 | 11:58 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך אלי, לגמרי במקרה החומר הזה מוכר לי, אוכל לומר לך שלפני מספר שנים נמכרו בארץ כמוסות שהכילו אותו והן נועדו להרזייה. המוצר נמכר בליווי תוכנית אכילה מפורטת, עם מכסת קלוריות מוגבלת והמלצה חמה לפעליות גופנית. כמן בכל תהליך הרזיה. הכמוסות יודעות להפחית מעט תאבון. זה הכל... אני מזמינה אותך לעשות זאת ללא כמוסות. מהר מאד נפח הקיבה מצטמצם וגם הרעב פוחת... יש דרכים רבות, בטוחות ובריאות, להרזייה. אני מזמינה אותך להכיר אותנו. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/ בחר לך את הקבוצה הנוחה לך ובוא למפגש הכרות ללא התחייבות. פרטים מלאים ב-1-800-601601.בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה