ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/03/2013 | 15:43 | מאת: אורטל

שלום רב, הייתי מעוניינת לדעת כמה ק"ג ניתן להוריד בחודש ימים עם תפריט קבוע של 700 קלוריות ופעילות גופנית אירובית 6 ימים בשבוע למשך שעה + 2 אימוני כוח בשבוע. כעת אני שוקלת 55 בגובה 1.52 חשוב לציין כי חילוף החומרים שלי איטי מאוד

20/03/2013 | 21:37 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך אורטל, האמת שקשה לי אפילו לקרוא את השורות שאת כותבת... סליחה, על הדרמה.700 קלוריות ליום זו דיאטת רעב, המסוכנת מאד לבריאותך, מה גם שהינך משלבת פעילות גופנית אינטנסיבית כזו.מעבר לכך מה יהיה בתום החודש הזה? כיצד תשמרי על המשקל החדש? הרי אי אפשר לחיות לעד עם 700 קלוריות. וכשחוזרים לאכול יותר גם המשקל עולה. לשאלתך לגבי קצב הירידה, אין לדעת! קצב הירידה במשקל תלוי במספר גורמים ומשתנה מאדם לאדם. תלוי בעודף המשקל (שנראה על פי נתונייך שאין לך...), בגיל, בהיסטוריית דיאטות ועוד... אני ממליצה לך להתיידד עם משקלך שנראה תקין על פניו ולשמור על אורח חיים בריא. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה