תוספת לתפריט

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/01/2013 | 15:49 | מאת: שוני

שלום רב אני בן 41 משקלי 88 וגובהי 183 התפריט שלי:בוקר שיבולת שועל3 כפות סובין שיבולת שועל2 כפות כף צימוקים חלב דל וחצי תפוח עץ2 אגוזי מלך ביניים:2 פריכיות ריקות צהריים:7,8 כפות אורז אחרי בישול או עוף בתנור עם תפוח אדמה או 4 חתיכות כבד בגריל עם ירקות מוקפצים או 2 צלחות מרק ירקות עם גריסי פנינה . ביניים תפוח עץ וארבע פריכיות ריקות ערב כמו הבוקר לילה:תפוח עץ . מבחינת מתוק 2 קוביות שוקולד מריר אחרי ארוחת צהריים . שתייה מים . שתייה חמה קפה שחור עם מעט חלב דל . אני מרגיש שהתפריט לא מספיק לי אני יוצא רעב מתאמן ארבע פעמים בשבוע אימון משקולות סיבולת וחיטוב משקל נמוך הרבה חזרות ושחייה כ 25 דקות שחיית חזה . מה אני יכול להוסיף לתפריט כדי שאני לא יהיה רעב ולא אשמין מצד שני . אני עובד בעבודה לא פיזית . אשמח לתשובה וייעוץ אני במשקל היעד נע בין 88 ל84 . מה אני יכול להוסיף תודה מראש שוני

10/01/2013 | 16:53 | מאת: גלית אלדרוטי

שוני היקר, כל שעליך לעשות הוא לפנות לייעוץ אישי מקצועי מאת דיאטן/ית קליני/ת המתמחה בתזונת ספורטאים. מדובר בנושא בריאותי חשוב שלא ניתן לכסותו בטיפים מעל גלי האתר.נראה כי הינך משקיע רבות בטיפוח הגוף והבריאות על ידי תזונה מבוקרת ופעילות גופנית קבועה. התזונה הינה חוליה חשובה ביותר בפאזל הכללי. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה