השמנה ודיאטה ייעוץ ושאלה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

26/09/2019 | 14:41 | מאת: יניב

שלום, אני שוקל 138 ק"ג. ניסיתי מלא סוגי דיאטות שעזרו בהתחלה ולא הורידו ממש עד 10 ק"ג ונעצר. אני מאוד רוצה לרזות ולהוריד ממשקלי. מה בייתם ממליצים עבורי איזה סוג דיאטה או ניתוח בריאטרי?

שלום, לא ציינת מה הגובה שלך. כדי לדעת אם אתה בקרטריונים לניתוח בראטרי עלי לדעת מה הגובה. בגדול באם אין לך מחלות נילוות bmi בערך של 40 מעלה זה הקריטריונים לניתוח. כמובן יש להיחס לעוד מס פרמטרים . המלצתי תיקבע פגישת ייעוץ עם דיאטנית בראטרית - בקופח או במירפאתינו והיא תעזור לך לחשוב ולהחליט אם זה אכן מתאים . בברכה זיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה