דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

11/10/2016 | 17:27 | מאת: עדן

איך מאבחנים דלקת מפרקים פסוריאטית. לאחרונה יש לי כאבים בידיים יותר בימין. הכאבים מתחילים מתחת לכתף עד פרקי האצבעות.כמו כן גם בגב תחתון ובצוואר. הפסוריאזיס שלי במרפקים בגב כפות ידיים במפשעות ובציפורניים. לפני כחודש עשיתי בדיקת דם rf יצאה שלילית. תודה

22/10/2016 | 23:55 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

יש מקום לבצע צילומים לכיוון המפרקים הכאובים. בגדול פסוריאזיס המלווה בדלת מפרקים עם סרולוגיה שלילית כמו אצלך היא לעיתים קרובות סיבה טובה לחשוב על דלקת מפרקים פסוריאטית.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה