טיפול בו זמנית בפרוטופיק וסטראוידים?,

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

05/10/2016 | 18:28 | מאת: מישהו

שלום דוקטור.כתבתי לך לא מזמן על הסבוריאזיס שיש לי בפנים ומתחת לגבה וזה כנראה flare up רציני כי עכשיו הופיעה לי בקצה המצח אדמומיות וקשקשת זה נראה כאילו זה מתפשט מהקרקפת. האם אפשר במצב שגם הפנים וגם הקרקפת מודלקים להשתמש בשני הסוגים? כאילו שמפו כמו קסמיאול ופרוטופיק לפנים? נשמע קיצוני? ומה מתאים לאזור כמו קצה המצח שחופף עם הקרקפת ? לשים שם שמפו או פרוטופיק? תודה ענקית

22/10/2016 | 23:49 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אכן ניתן לשלב טיפול בקסמיאול לקרקפת ושמפו אלפוסיל ולפנים משחת פרוטופיק או קרם אלידל.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה