פסוריאזיס באצבעות ידיים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

04/10/2016 | 09:34 | מאת: רלי

לבני בן ה30 הופיעו חתכים וקילופי עור באצבעות ידיו.. הוא מטופל כבר הרבה זמן במישחות סטרואידיות ולאחר שיפור שוב חוזרים הפצעים. חדוב לציין שהוא שחקן כדור סל. מה צריך לעשות כעת בנוגע לטיפול חדיש אם קיים. לזכויותיו לאחר האיבחון עי רופא

04/10/2016 | 09:50 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אם אכן האבחנה היא פסוריאזיס, השלב הבא הוא טיפול בפוטותרפיה - טיפול הקרוי PUVA. אין זכויות מיוחדות שהאבחון מקנה בשלב זה. בגדול גם הזכויות שאפשר לזכות בהן תלויות בנרחבות ועמידות המחלה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה