פרוטופיק או פוטותרפיה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

02/10/2016 | 05:34 | מאת: משה

מריחת פרוטופיק מידי יום משפרת בצורה משמעותית נגעי פסוריאזיס בכל חלקי הגוף שלי. בפנים, גבות, אוזניים, בית השחי בבטן ואשכים השיפור ניכר תוך כמה שעות. ברגליים ובידיים יכולים לחלוף כמה חודשים עד להעלמה מוחלטת (בינתיים יש כמה נגעים שעליהם אני מורח מידי יום, המראה שלהם השתפשר מאוד אבל נתקע איפשהו וכבר כמה שבועות שלא מתקדם). שאלתי היא האם עדיף לטפל בפוטותרפיה. זתומרת מה יותר עלול להזיק לעור, מריחה קבועה של פרוטופיק או פוטותרפיה. תודה.

04/10/2016 | 02:28 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שניהם טיפולים עם פרופיל בטיחות מצוין. אם נתקעת עם הפרוטופיק - הגיוני לנסות תוספת פוטותרפיה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה