אדמומיות

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/09/2016 | 17:10 | מאת: רונן

יש לי סבוריאה . יש לי לפעמים גרד וקצת אדמומיות בבית השחי. שמתי לב שגם שק האשכים אדמומי ויבש קצת. האם זה קשור לסבוריאה או שזה יכול להיות פסוריאזיס כבר?

02/10/2016 | 05:20 | מאת: משה

אצלי היה משהו דומה, הפרופ' הגדיר את כסבוריאזיס (שילוב סל סבוריאה ופסוריאזיס). מרחתי פרוטופיק ובעזרת ה' הכל נעלם כלא היה. בתחילה הייתי מורח יום יום בהמשך הייתי צריך אחת לכמה ימים והיום אחת לשבועות, באזורים מסוימים אחת כמה חודשים ובאזורים מסוימים בכלל לא. לא יודע אם יש קשר, אבל בזמן שהתחלתי עם הפרוטופיק, התחלתי גם לקחת ויטמין D, בטא קרוטן ואומגה 3, אולי הם גם עזרו.

04/10/2016 | 21:58 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

קשה לומר על סמך התיאור. צריך בדיקה בעין. יכול להיות כ"א מהשניים וגם למשל רגישות יתר שממגע ועוד סיבות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה