האם xamiol gel יכול להחמיר ?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/05/2016 | 01:03 | מאת: רועי

שלום, אובחנתי עם פסוריאזיס באזור של הרגליים ונרשם לי xamiol gel ל-28 יום, בעבר נתנו לי בטא קורטיין שהחמיר את המצב ברגליים מכתם שתיים ל-5-6 כתמים שתופסים חלק יפה מהרגל שהקשקשים חוגגים. אז כמו בכותרת, האם יש סכנה שאחרי השימוש בג'ל הפסוריאזיס יתפשט ליותר אזורים ויהיה יותר גרוע ? כמו כן גם הרופא רשם לי טיפול בהקרנות עור, אף פעם לא שמעתי על זה והודה אם אפשר לרשום כמה מילים כמו תופעות לוואי וכמה זה יכול לעזור. תודה רבה

28/05/2016 | 21:41 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

כמו כל טיפול גם קסמיאול עלול לגרום להחמרה אך הדבר יוצא דופן בד"כ. טיפול בהקרנות אור - מודבר בטיפול פוטותרפי עם קרינה באורך גל UVB שהיא אחד הטיפולים הבטוחים והאפקטיביים ביותר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה