פסוריאזיס אצל ילדים קטנים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

16/02/2016 | 01:28 | מאת: דנה

לשתי בנותי בנות 10 ו 5 אובחנה לצערי פסוריאזיס הומלץ על טיפול בדייבובט מקומות נגועים אצל הגדולה הם ברכיים אצל הקטנה מרפק של יד שמאל לחי צד ימין וכתם על הישבן שאלות 1 האם אתה בעד שימוש בתרופה הנ"ל במקרה כזה? 2 האם טיפול ממושך מסכן את הבנות בצורה כלשהי 3 האם יש סיכוי שזה יעבור עם הגיל יש לציין שאמא שלי חולת פסוריאזיס הרבה שנים אך קיבלה את זה בגיל 20 בערך תודה רבה מראש

17/02/2016 | 11:33 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

כלל אצבע הוא שככל שהפסוריאזיס מופיעה מוקדם יותר בילדים היא צפויה להיות יותר עקשנית ויותר קשה. זה רק כלל אצבע ולא בהכרח נכון לכל ילד. דייבובט מוצדקת לשימוש בעיקר באזורי עור מעובה כמו מרפקים וברכיים. פחות במוקדים אחרים ובוודאי שאינה מומלצת לטיפול בפנים. למקומות אחרים ממליץ קסמיאול ג'ל ולפנים אלידל או פרוטופיק. בגדול - הייתי מטפל רק אם התופעות גורמות הפרעה כגון גרד או הפרעה פסיכולוגית כגון בתפיסת הגוף.

17/02/2016 | 15:48 | מאת: ענת

הרוב המכריע ל התרופות שרופא עור ינפיק למצבך הם משחות על בסיס סטרואידי שאם תמרחי אותם את תבכי כולל דייבובט וקסמיול שהוא בעצם זהה לדייבובט קיימת משחה צמחית ברמה עולמית שלא ידעת עליה כנראה. חפשי בגוגל - קרם פסורליט הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר. שמור במועדפים

18/02/2016 | 19:24 | מאת: טאוב יונה

מומלץ לשלוח אותם לקייטנת הילדים של אגודת הפסוריאזיס הישראלית בחודש יולי. פרטים במשרדי האגודה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה